Een nieuw(?) begin

Een nieuw (?) begin

Bijna tien jaar later en ik ben opnieuw in Ecuador. Deze keer niet in Loja, maar in Manta. Deze keer niet voor een uitwisseling, maar voor de liefde. Toch wel iets helemaal anders besef ik; ik heb helemaal geen plannen gemaakt en ik heb vooral heel veel vragen. Ik weet niet hoe lang ik hier zal zijn, wie ik zal leren kennen en wat ik zal doen. Het enige dat ik zeker weet is dat het een nieuwe start is en dat ik op mezelf ben aangewezen – passief blijven is geen optie! Ik zal opnieuw vrienden moeten zoeken, hobbies, een job. Godzijdank spreek ik de taal!

Een gevoel van herkenning, en tegelijkertijd van vervreemding.

Een gevoel van thuiskomen en tegelijkertijd van opnieuw te moeten beginnen.

Na bijna tien jaar ben ik terug in het mooie Ecuador voor een nieuwe uitdaging, ditmaal op een nieuwe plek, omringd door nieuwe mensen.

Een dikke dankjewel aan familie en vrienden om mij altijd te steunen.

Tot binnenkort? In Belgenland of hier, altijd welkom!❤️

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×