Surfgirl

Surfgirl

Jihaaa heb mijn eigen (tweedehands) surfplank gekocht! Ik ben ze dit weekend gaan uitproberen en ja hoor, het surfen lukt steeds beter. Uiteraard neem ik nog geen heel hoge golven en dat is mijn doel ook niet. Ik wil kunnen surfen op golven van gemiddelde hoogte en leren ‘manoeuvreren’. Volgens mijn vriend maak ik snel vooruitgang voor de weinige keren dat ik maar kan gaan surfen. Hell yeah!


Terwijl mijn vriend nog even een golf wou nemen en ik hem aan het opwachten was op het strand, kwam er plots een meisje naar mij. Of ze een foto mocht nemen met mij. Is het nu ‘Locked Up Abroad’ waar mijn broer altijd naar keek of de verhalen die ik al gehoord heb, maar als een onbekende me hier aanspreekt, ben ik meestal behoorlijk op mijn hoede. Ik vroeg haar: “Uh, waarom?” en ze giechelde zenuwachtig “omdat je een surfgirl bent”. Wacht, een surfgirl? Ik voelde mezelf grijnzen. Ik vond het hilarisch. En cute. En stiekem dacht ik #LifeGoalAccomplished!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×